2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vince-napi borrandevú

A Vince-napi borrandevú második alkalommal kerül megrendezésre. Célja a vidék és város közelítése, a tudatos vásárlói magatartás erősítése, a Vajdahunyadvár történelmi épületcsoportjának helyszínén, szórakoztató és ismeretterjesztő kulturális programok kí
2007. december 22. szombat 15:20 - Hírextra

A Vince-napi borrandevú második alkalommal kerül megrendezésre. Célja a vidék és város közelítése, a tudatos vásárlói magatartás erősítése, a Vajdahunyadvár történelmi épületcsoportjának helyszínén, szórakoztató és ismeretterjesztő kulturális programok kíséretében.

A két nap programját gyógybor- és gyógyteakóstolók, előadások, az "Év Bortermelője" díjas Frittman János és az "Év Pincészete" díjat elnyerő Bock pincészet bemutatkozása és kóstolója, kiállítás, könyvbemutató, családi vetélkedő és játék, kézműves foglalkozások, színpadi programok, gyógyborok, -teák, -füvek, kézműves portékák, biotermékek vására teszi teljessé.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását