2024. április 29. - Péter

Véget ért a vízibicikli románc

Véget ért Petra, a fekete hattyú világhírűvé lett szerelme a hattyú alakú fehér vízibicikli iránt - jelentette szerdán késő este a német RTL televízió Stern TV című műsorában.
2007. december 20. csütörtök 08:15 - Hírextra

Petra, a piros csőrű, fekete ausztráliai hattyú költözés közben telepedett meg a németországi Münster egyik taván, beleszeretett egy hattyú formájú, hatalmas fehér vízibiciklibe, és egy percre sem távolodott volna el tőle.

Amikor késő ősszel az állatkertbe vitték telelni Petrát, vele vitték a járművet is. Sokan remélték, hogy Petra elfogadja az állatkert valamelyik fekete hattyúfiújának közeledését, de ő nem tágított szerelme mellől.

A minap azonban megjelent az állatkertben egy fehér hattyú, és Petra hamarosan a nyomába szegődött: már egy ideje úgy követi, mint korábban a vízibiciklit.

Hogy honnan került az állatkerti tóra a fehér hattyú, nem tudni, talán ő is költözés közben pihent meg. Azt sem tudni azonban még, hogy hím, vagy nőstény, de hamarosan elvégzik a megfelelő vizsgálatokat ennek tisztázására.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását