2024. április 20. - Tivadar

Karácsonyfa-labirintust építettek

Karácsonyfa-labirintust építettek a kelet-hollandiai Enschede városának központjában - a speciálisan téli látványosság a holland sajtó beszámolója szerint nemzetközileg is egyedülálló.
2007. december 20. csütörtök 08:04 - Hírextra

Az érdeklődők kétezer karácsonyfa között bolyonghatnak (nem csak hollandik!), a fákat több mint harmincezer égő díszíti, messziről feltűnő fényfüzért képezve. Középen áll a legmagasabb, 40 méternél is hosszabbra nőtt fenyő, amelynek közeléből a bolyongók áttekinthetik az egész labirintust. Napközben ott tartózkodik a Télapó is, akivel közös fényképet is készíthetnek a vendégek - legalább egy időre elterelve azt a gondot, hogyan fognak kikeveredni a ösvényekkel ravaszul ellátott karácsonyfaerdőből.

A bolyongásra vágyóknak mindössze egy eurót kell fizetniük belépődíj gyanánt. Lehetőség van természetesen arra is, hogy a látogatók karácsonyfát, díszeket vagy karácsonyi zenét vásároljanak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását