2023. február 6. - Dorottya, Dóra

Jövőre dönthetnek a loviról

Csak jövőre dől el, hogy elkel-e a Nemzeti Lóverseny (NL) Kft., a Magyar Lóversenyfogadás Szervező (MLSZ) Kft., valamint a fogadásszervező tevékenység húsz évre szóló koncessziós joga. A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a pályázatról nem tárgyal a szervez
2007. december 19. szerda 08:11 - Hírextra
Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az ügy végére már nem az ÁPV, hanem a január 1-jétől működésbe lépő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tesz majd pontot.

A pályázatra egyébként mindössze egy beadvány érkezett, mégpedig nagy valószínűség szerint annak a Winkler Mártonnak az érdekeltségéből, aki az alagi lóversenypálya tulajdonosa is. A Dunakeszihez tartozó területen viszont nemcsak a téli edzésre is alkalmas homokos futtató található, hanem további 112 hektárnyi ingatlanrész, mely főként lovászszállásokat, illetve fasort foglal magában. Amennyiben az egyetlen érdeklődő pályázatát elfogadja az igazgatótanács, úgy nemcsak a Kincsem Park, hanem az alagi ingatlanok is elkelnek, ezek ugyanis ma még az NL Kft. birtokát képezik.
Forrás: MTI-OTS-Magyar Nemzet
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását