2024. április 29. - Péter

Elfogták a csoportos rablás gyanúsítottjait

Elfogták és előzetes letartóztatását kezdeményezik a miskolci nyomozók annak a három fiatalnak, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a diósgyőri városrészben legalább három alkalommal útonállásszerűen raboltak ki tőlük fiatalabbakat - mondta az MTI-nek Nagy Sá
2007. december 1. szombat 16:00 - Hírextra

A miskolci rendőrkapitányság csoportos rablás elkövetőit keresve kérte még pénteken a lakosság segítségét, ugyanis a három fős társaság csütörtökön késő este Miskolcon bántalmazott egy 14 éves fiút, akinek ennek következtében eltörött a karja, és több mindent elvettek tőle.

A szóvivő az elfogásról elmondta, hogy a nyomozás során a hatóságnak az útonálló társaság tagjait sikerült beazonosítani, de a bejelentett lakcímükön nem találták őket. Ekkor kapták a rendőrségi ügyelet tájékoztatását, hogy Miskolc egyik szórakozóhelyén egy hét fős csoport összeverekedett, a garázda fiatalok közül hárman pedig éppen a keresett fiatalok.

A 16, 17 és 19 éves fiúkat előállították, kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését beismerték és elmondták azt is, hogy csütörtökön este, a fenti esetet megelőzően, ők rabolták ki azt a gyermekkorút is, akitől ugyancsak fenyegetéssel elvették mobiltelefonját, diákigazolványát. Másnap kora délután a Károly utcában szemelték ki következő áldozatukat. A fiút hátulról lefogták, veréssel fenyegették, de sikerült a szorításból kiszabadulnia és elfutott, így tőle nem tudtak elvenni semmit.
A rendőrkapitányság csoportos rablás miatt indított büntetőeljárást a fiatalok ellen, ugyanakkor visszavonták a 200 ezer forintos nyomravezetői díjat.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását