2024. április 16. - Csongor

Rablómesével próbálta megtéveszteni a rendőröket

Rablómesével próbálta megtéveszteni a rendőröket egy külföldi férfi Budapesten, miután felszedett egy örömlányt, ám az ellopta a pénzét - értesült a HavariaPress. Mivel az illető értékei valóban eltűntek, a rendőrség tovább nyomoz, ám a férfi első bejelen
2008. május 4. vasárnap 17:07 - Hírextra

Mint kiderült, az élénk fantáziájú férfi a felesége elől akarta eltitkolni a félrelépését, ezért találta ki a kirablásáról szóló történetet, hogy így "legalizálja" értékei eltűnését.

A külföldi férfi szombaton hajnalban jelentette be a rendőrségre, hogy a VII. kerületi Nyár utcában három ismeretlen rabolta ki. A sértett elmondása szerint támadói fegyverrel kényszerítették a nála lévő pénz, mobiltelefon és bankkártya átadására, majd elmenekültek a helyszínről.

A nyomozóknak aztán a sértett bevallotta, hogy nem teljesen felel meg a valóságnak az általa korábban előadott történet. Mint mondta, valójában egy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg egy nővel, aki azonban az intim együttlét végén - a figyelmetlenségét kihasználva - eltulajdonította az értéktárgyait. Az ügyben jelenleg lopás megalapozott gyanújával folyik nyomozás a VII. kerületi rendőrkapitányságon.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását