2024. április 30. - Katalin, Kitti

MTV: az építkezés éve lesz 2008

Műsorpolitikai és gazdasági szempontból is eredményesnek értékelte a Magyar Televízió (MTV) idei évét a közmédium elnöke - áll a társaság évzáró értekezletéről kiadott keddi közleményben, amely szerint az idei sorrendben a harmadik év, amikor teljesíti -
2007. december 18. kedd 16:53 - Hírextra

A tájékoztatás szerint Rudi Zoltán egyebek mellett sikerként értékelte, hogy "megújult és megerősödött műsorkészítési gyakorlatában" a Híradó, Az Este, A szólás szabadsága és a Szempont című műsor, amelyek jól szolgálták a nézők átfogó és kiegyensúlyozott tájékozódáshoz való jogának érvényesülését.

"A Magyar Televízió számára 2008 az építkezés éve lesz, mind műsorpolitikai, mind gazdálkodási, mind beruházási szempontból" - idézi a közlemény az elnököt.

A tájékoztatás szerint az értekezleten az elnök utasítást adott arra, hogy készüljön intézkedési terv az Állami Számvevőszék (ÁSZ) napokban közzétett jelentésében szereplő ajánlások megvalósítására.
A dokumentumban az ÁSZ megállapította, hogy a jelentősnek minősíthető erőforrás-felhasználás indokoltságának, eredményességének egyértelmű megítélését nem teszik lehetővé a médiatörvény és a nemzeti hírügynökségről szóló törvény szabályozási hiányosságai és ellentmondásai.

A számvevőszék szerint a két törvény nem határozza meg konkrétan a közszolgálati feladatokat és az azokhoz kapcsolódó forrásokat, ezért az állam nem a feladatokat finanszírozza, hanem a szervezetek működését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2018. február 19. 12:45
A Zalai Hírlap Online, zaol.hu mindenkori "moderátorainak":

Valószínűleg, egy nem kívánt terhességből született ő. Így aztán már a kezdetektől rendkívül frusztráló tényezőkkel kellett fejlődnie, felnőnie. Az óvodában (ha egyáltalán járatták oda szocializálódni?) a "O" /ami ugye nulla/ lehetett a jele. (Neki azt mondták, hogy az "kör", meg "karika".) Ott is és később az iskolában is örökké hátrányban volt. Mert ostobácska lehetett és saját ötletei nem igazán voltak. A kreativitás tőle oly messzire esett, mint anno a tizedik emeletről kihajított cumija. De már akkor rájött, hogy a gonoszkodás igazán örömteli kompenzáció minden negatív átéléseire. Súgott is (be) szorgalmasan az óvónéninek, majd a tanítóknak, tanároknak. De már az óvodában, avagy a játszótéren is a tehetségesebb kortársai szépre sikerült homokvárait diadalittas kéjjel megtaposta. Az iskolái végén bizonyára a politikai karrierben vélte felfedezni az "önmegvalósítás" fényes aranylétráját. Volt már KISZ titkár is, de főleg párt titkár lett idővel, elég hamar. Imádott zsarnok módon intézkedni, mások életét alattomos módszereket sem mellőzve keseríteni folyamatosan. (Elvárta a neki feltétlen megfeleléseket és a hízelgő-rajongó magatartást másoktól. Az sem zavarta, ha azok nem őszinték, csak ő érezhesse a hatalmát rajtuk és felettük.) Bár okosnak nem mondható, a háta mögött gúnyolódtak is rajta, akik fölé odahelyezte őt a rendszer. A rendszer, amely amikor nagyobbat fordult és változott, őt már a korosabb életciklusában érte. Próbált még ellenkező meggyőződést, a párttitkári múltjával meghasonlott ideológiát hangoztatni, ám akik ismerték, csak (ismét) kigúnyolhatták a háta mögött. Így érte el később a nyugdíjazása is. Onnantól pedig egyre kevesebb ember tartott tőle, sőt. És akkor (közben már) lett ez az internet. Elsajátította valahogy ő is csak a komputeres alap dolgokat. Egyszer aztán valamelyik utódja, szintén "vezető embertípus" (diktátor karakter) meglátta őbenne a "megfelelő embert" egy bizonyos internetes "őrző-védő feladatra": Így lett ő a weboldali, hírek alatti "fórumos", facebookos kommentelők MODERÁTORA.

Google tags: Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, Zalai Hírlap, zaol.hu, = Google Tags
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását