2024. május 4. - Mónika, Flórián

Jótékonysági árverés, Rivaldo mezzel

Több magyar labdarúgó tett jótékonysági felajánlást, és világsztárok mezére lehet licitálni az interneten keresztül, és a befolyt összeg legnagyobb hányadát a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak, míg a fennmaradó részt a United Way civ
2007. december 18. kedd 16:31 - Hírextra

A pepsifoci.hu és a vatera.hu internetes oldalak karácsonyi sportárverésén szombatig lehet licitálni az értékes ereklyékre: Gera Zoltán, a magyar válogatott csapatkapitánya Massimo Oddónak, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan jobbhátvédjének dresszét ajánlotta fel. A két játékos az augusztusi, Puskás Ferenc Stadionban lejátszott barátságos mérkőzés után - amely 3-1-es magyar sikerrel végződött - cserélt mezt. Kevin Kuranyi (Schalke 04) mezét Huszti Szabolcs ajánlotta fel, aki a német válogatott sztárjával egy novemberi Bundesliga-meccset követően cserélt, amikor mindketten két gólt szereztek.

Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers fiatal hálóőre csapattársa, Nicolas Anelka mezét tette elérhetővé: a francia válogatott klasszis december 2-án a Liverpool elleni rangadón lépett benne pályára. Tőzsér Dániel közvetítésével az AEK Athen csatárának, a korábbi aranylabdás brazil Rivaldónak 10-es számú mezét kínálják fel a gyűjtőknek, míg Szabics Imre Lukas Podolskinak, a Bayern München kiválóságának dedikált dresszét ajánlotta fel.

Akik a licit mellett segíteni is szeretnének, 1000, 5000 és 10000 forintos támogatási jegyeket vehetnek a vatera.hu oldalon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását