2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A Néppárt is az egészségügyi törvény ellen

Támogatóink és tagságunk szomorúan értesült arról a tényről, hogy a Magyar Országgyűlés 2007. december 17.-i ülésén mégis megszavazta a szerintünk kiforratlan, elsietett, és az össztársadalom véleményével ellentétes új Egészségügyi Törvényt.
2007. december 18. kedd 18:30 - Hírextra

2007. december 14.-én Pártunk is kérte a Magyar Országgyűlés Tisztelt Tagjait, hogy továbbra is legyen cél az egységes, kölcsönös segítségnyújtáson és felelősségen alapuló Társadalombiztosítási Rendszer. Hivatkozva a szóban forgó közleményünkre, azt is megfogalmaztuk, hogy a december 17.-i szavazás nem csak az Egészségügyi Törvényről fog szólni, hanem szavazataikkal a szétszakadófélben lévő Magyar Társadalom "utolsó pillérét mentik meg vagy döntik ki".

Reménykedünk abban, hogy a Magyarországon ma létező maximum "70%-os demokrácia", elégségesnek bizonyul ahhoz, hogy az új – 2007. december 17.-i – Egészségügyi Törvény életbelépését megakadályozza.

Kívánunk ehhez a Magyar Népnek megfelelő kitartást, tenniakarást és pozitív végkifejletet.

Tisztelettel:
A NÉPPÁRT elnöksége

Kiadó: Néppárt.hu

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását