2024. május 5. - Györgyi

Még mindig veretlen a New England

Újabb rekordot döntött meg Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers irányítója. A 38 éves klasszis a 15. játékhéten a St. Louis Rams elleni összecsapáson összesen 227 yardot passzolt, ezzel karrierje során már 61 405-n
2007. december 17. hétfő 11:20 - Hírextra
A 17. szezonját taposó Favre - aki szeptember 16-án szintén Dan Marino csúcsát átadva a múltnak karrierje 421. hatpontos gólt érő átadását (touchdown) passzolta és állt az örök ranglista élére - közel áll ahhoz, hogy passzolt yardok tekintetében karrierje legjobb szezonját produkálja, a hátralévő két fordulóban ehhez 500 yard fölött kell teljesítenie.

A hétvégi fordulóban eldőlt, hogy nem lesz nyeretlen csapat a ligában, hiszen az eddig 13 vereséget számláló Miami hosszabbítás után győzött a Baltimore Ravens ellen. Ugyanakkor a bajnokság egyetlen veretlen együttese, a New England Patriots megőrizte makulátlan mérlegét, miután hazai környezetben a New York Jetset múlta felül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását