2024. május 5. - Györgyi

Masszázs könnyíti a vizsgaidőszakot

Masszőr várja a hallgatókat a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán a hétfőn kezdődött és január végéig tartó vizsgaidőszakban. Az országban elsőként alkalmaznak gyógymasszőrt a főiskolán. A szolgáltatás nem kerül semmibe, a költségeket a hallgatói önkormányz
2007. december 17. hétfő 19:15 - Hírextra
Illés Péter, a főiskola hallgatói önkormányzatának elnöke a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a hallgatóknak átlagosan 6-8 vizsgája van. Ahhoz szerettek volna hozzájárulni, hogy egy kicsit feloldódjanak, megkönnyebbüljenek, felkészülten tudjanak menni a vizsgájukra.

A masszázst az egyetemi klubban a spanyolfal mögött minden hétköznap délelőtt bárki igénybe veheti, a húsz perces kezelésért a hallgatóknak nem kell fizetni. A vizsgák feszültségét persze nem lehet teljesen eltüntetni, csak csökkenteni. A főiskola már korábban is igyekezett a hallgatók kedvébe járni. Tavaly nyitották meg a baba-mama szobát, ahol szakképzett bébiszitter vigyáz a kisgyerekekre, amíg a szülők tanulnak, vagy vizsgáznak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását