2024. április 26. - Ervin

Megnyílt a legdrágább vécé

A szerbiai Kraljevo városában hétfőtől használhatják az ország valószínűleg legdrágább nyilvános vécéjét. A vasútállomás felújított mellékhelyisége 39 négyzetméteres, és nem kevesebb mint 75 ezer eurót (mintegy 20 millió forintot) költött felújítására a S
2007. december 17. hétfő 19:07 - Hírextra
A vécéfelújításról a belgrádi B92 tévécsatorna számolt be először, december elején. Akkor több ellenzéki politikus a felújításra szánt összeget az országban uralkodó korrupció legjobb példájának nevezte.

A Szerbiai Vasútvállalatnál több ehhez hasonló visszaélésről lehetett hallani, ennek ellenére a vállalat igazgatója, Milanko Sarancsics munkahelye nem forgott kockán.

A 75 ezer eurós illemhely átadásakor a vasútállomás vezetője természetesen örült a beruházásnak, és állítólag minden befektetett dinárral, euróval el tudnak számolni.

Négyzetméterre lebontva a vécére fordított összeg egyébként háromszorosa a Kraljevón újonnan épülő összkomfortos lakások négyzetméter-árának.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását