2024. április 29. - Péter

Daróczi: A Fidesz felmérése torzít

Az emberek becsapása, ha egy közvéleménykutatás adatait nem értelmezik helyesen - reagált a Független Hírügynökségnek a kormányszóvivő Tarlós István vasárnapi tájékoztatójára, ahol a Fidesz közvéleménykutatásának eredményeit ismertette.
2007. december 16. vasárnap 15:11 - Hírextra
Az ellenzéki párt által megkérdezett 250 ezer ember több mint háromnegyede, 76,3 százaléka nem akarja, hogy az Országgyűlés megszavazza az egészségügy átalakításáról szóló törvényt.

Daróczi Dávid ugyanakkor hangsúlyozta: a védőoltásokról például lehet úgy is kérdezni, hogy vajon szeretik-e az emberek, ha tűvel szurkálják őket. A többség biztosan nemet mond. Közben azonban mindenki tudja, hogy az oltás őt védi meg a betegségtől.

A kormányszóvivő szerint hasonló a helyzet az egészségügyi átalakítással is: egyetlen dolog változik csak, hogy a jövőben nem a betegeknek kell az orvosok és kórházak kegyeiért versenyezniük, hanem fordítva. Daróczi Dávid hangsúlyozta: a kormány tervei szerint az új rendszer bevezetésével nem kell több járulékot fizetni, megmarad az egységes nemzeti kockázatközösség és senkit sem lehet majd kizárni a rendszerből.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását