2024. május 3. - Tímea, Irma

Osztrák ajándék-toplista

Megkönnyítik családjuknak a karácsonyt az osztrák iskolások. A 10 és 19 év közötti fiatalok kívánságlistáján első helyen a pénz áll, mint karácsonyi ajándék. A Gfk-Fessel-Institut által készített felmérés tanúsága szerint ezzel különösen nagy örömet lehet
2007. december 14. péntek 08:47 - Hírextra

Elektronikus készülékeket vagy számítógépes játékokat mindenek előtt a 10 és 14 év közöttiek kérnek karácsonyra. A lányok viszont inkább ruhaneműnek, könyvnek, valamint CD és DVD lemeznek örülnének. Elvben minden ötödik iskolás nem döntötte még el, hogy tulajdonképpen mit is kíván magának karácsonyra.

Játékoknak a karácsonyfa alatt főleg a kisebbek, a 10 és 12 év közöttiek örülnének. A megkérdezett 550 iskolás 15 százaléka sportfelszerelésnek és vásárlási bonnak is örvendene.

A karácsonyi ajándék-toplistán alaposan lemaradtak a mobil telefonok - csak minden nyolcadik iskolás szeretne ilyen ajándékot kapni. Ugyancsak rossz helyezést értek el az utazások, a szobai berendezések és a háziállatok.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását