2024. április 29. - Péter

Fejér megye, fehér út

Torlódik a forgalom a 62-es főúton, Seregélyes Székesfehérvár felé eső szakaszán, ahol egy árokba csúszott kamion lóg be félig az útpályára és akadályozza a forgalmat - közölte az MTI-vel pénteken a rendőrség.
2007. december 14. péntek 22:07 - Hírextra
Seregélyes-Szőlőhegyen, ahol még délután egy terepjáró és egy személyautó ütközött össze, s a balesetben öten sérültek, változatlanul fél pályán halad a forgalom a helyszínelés miatt - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A járművek haladását ezen a szakaszon jegesedés is lassítja, főleg a kamionok és a nehéz gépjárművek tudnak nehezen felkapaszkodni az emelkedőn - tette hozzá R. Szabó Ágnes. Tájékoztatása szerint a 6-os főút Ercsi és Adony közötti szakaszán két személyautó ütközött össze. A balesetnek egy sérültje van, de helyszínelés miatt teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A forgalmat Ercsinél és Iváncsánál az autópályára terelik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását