2024. május 4. - Mónika, Flórián

Fehérvár FC - új tulaj

Új többségi tulajdonosa van az Fehérvár FC labdarugó csapatnak. A Futball Invest 2007 Zrt. a tulajdon 81 százalékát megvásárolta. Az új tulajdonos a Fehérvár FC menedzsmentjével és külső szakértők bevonásával azon dolgozik, hogy a csapat visszakapja a lic
2007. december 14. péntek 13:05 - Hírextra
Az ismert, de a magyar futballban eddig semmilyen szerepet nem vállaló üzletember, Garancsi István érdekkörébe tartozó Futball Invest 2007 Zrt. megvásárolta a Fetév Invest Kft-t, amely a székesfehérvári labdarúgócsapatot működtető társaság, a Fehérvár FC Kft. üzletrészeinek 80 százalékos tulajdonosa volt.

Ezt követően a Fetév-Invest Kft. megvette a kistulajdonos Fetév-Szer Kft-től a Fehérvár FC Kft. további egy százalékos üzletrészét is. Így Futball Invest 2007 Zrt. a székesfehérvári futballklub 81 százalékos többségi tulajdonosa lett - olvasható a klub honlapján.

Az új tulajdonos a Fehérvár FC menedzsmentjével és külső szakértők bevonásával jelenleg azon dolgozik, hogy a klub visszakapja a licencét.

A Magyar Labdarúgó Szövetség jelentős pénzügyi hiányosságok miatt november 30-án megvonta a Fehérvár FC tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy a csapat nem indulhat a tavaszi szezonban az első osztályban.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását