2024. április 28. - Valéria

SZDSZ: "Tarlós István túl gyáva"

Egy magát konzervatívnak beállító, polgári értékeket magáénak valló parlamenti párt fővárosi frakcióvezetőjétől, a Fidesz népszavazási kampányának vezetőjétől egyszerűen elfogadhatatlan az a semmitmondó nyilatkozat, amelyet Tarlós István a Mokka című műso
2007. december 13. csütörtök 18:55 - Hírextra

Tarlós István túl gyáva vagy túl felelőtlen volt ahhoz, hogy elítélje a Magyar Gárda magatartását, elhatárolódjon a mozgalmat életre hívó Jobbiktól. Világos, hogy Tarlós István ezt miért tette: viszonozni szerette volna a Jobbiknak, amiért a szélsőjobboldali párt támogatta a főpolgármesteri posztért vívott tavalyi küzdelemben. Így azonban azonosult a rasszista felvonulással, hallgatásával felvállalta a Jobbik és a Magyar Gárda szélsőjobboldali eszméit, részt vett a magyar állampolgárok ellen uszító tűrhetetlen megmozdulásban.

Az SZDSZ fővárosi frakciója a jövő heti Közgyűlésen kezdeményezi, hogy a közgyűlés öt pártja kérjen fel minden önkormányzatot, tegyék egyértelművé: nem támogatják, és nem látják örömmel területükön a Jobbik Magyarország félkatonai rasszista szervezetnék, a Magyar Gárdának a megmozdulásait.

A demokratikus többség érdekében fel kell szólalni: nem hallgathatunk!  - SZDSZ.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását