2024. március 29. - Auguszta

Nem amőbázik tovább

Hamarosan a Baja Ferenchez köthető kapcsolat.hu oldalra költözhet át Gyurcsány Ferenc internetes naplója. Egyesek szerint újszerű szocialista médiahasználatról van szó, mások gesztuspolitizálásról beszélnek. Ha a blog költözik, az Amőba végleg elbukott -
2007. december 13. csütörtök 09:10 - Hírextra
Nem kizárt, hogy hamarosan átköltöztetik Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök internetes naplóját az amoba.hu oldalról a szocialista közösségépítő portálra, amely a kapcsolat.hu webcímen érhető el. A Népszabadság értesülését több, egymástól független forrás is megerősítette, - írta a lap - hivatalosan azonban egyelőre nem nyilatkoznak.

A Népszabadság egyik forrása szerint ha Gyurcsány valóban átemeli a blogot, akkor ez "egyfajta gesztus a Baja köré most szerveződő erőcsoport felé is".

Mint a cikk megjegyzi, valószínű, hogy a blog esetleges áthelyezésének oka egyszerűen az amoba.hu mélyrepülésében keresendő, rámutatva, az bizonyos, hogy ha a kormányfő webnaplóját elviszik az Amőba (Alapítvány a Modern Baloldalért) honlapjáról, az a portál végét is jelenti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását