2024. április 25. - Márk

Gyurcsány értékel

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tart évértékelőt az MSZP választmányának ez évi utolsó ülésén szombaton Budapesten - mondta Simon Gábor, a testület elnöke csütörtökön az MTI-nek.
2007. december 13. csütörtök 14:59 - Hírextra

Gyurcsány Ferenc pártelnök, miniszterelnök a hazai reformfolyamatok társadalmi-, gazdasági hatásainak elemzéséről és a további lépésekről beszél majd zárt ülésen - mondta Simon Gábor. Hozzátette: a kormányfő évértékelésére meghívót kaptak a párt vezetői, továbbá Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezető, valamint a platformok vezetői.
Simon Gábor értékelése szerint az aktuális helyzet most nem az irányváltásról, az utódlásról, a visszavonulásról, vagy a megkezdett lépések elhalasztásáról szól, hanem a reformok következetes továbbviteléről, és az eredmények láthatóvá tételéről.

A választmányi elnök azt mondta: a párt parlamentjének szombati ülésén tájékoztatót hallgatnak meg a választmány ifjúsági kabinetjének az MSZP ifjúságpolitikai tevékenysége fő irányaira vonatkozó javaslatairól.

Szó lesz a párt költségvetési irányelveiről is - jegyezte meg Simon Gábor.
Az MTI úgy tudja, külön napirendi pontként nem szerepel az egészségbiztosítási törvényjavaslat a választmányi ülésen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását