2024. április 29. - Péter

Nyert az InfoRádió

Az Év Honlapja idei pályázatának nyertese a média kategóriában az InfoRádió. Módos Márton, az InfoRádió főszerkesztője az MTI-nek elmondta, hogy a tavaly indult hírportál mára csaknem 60 ezer látogatót vonz naponta.
2007. december 13. csütörtök 15:02 - Hírextra

Az Év Honlapja elismerés azt bizonyítja, hogy az internetező közönség is nagyra értékeli a hírrádiótól megszokott tulajdonságokat, vagyis a gyorsaságot, a megbízhatóságot és az objektivitást.

Az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség idén immár a hatodik alkalommal hirdette meg közösen az Év Honlapja pályázatot, amelyre 167 nevezés érkezett.

A szakmai zsűri 10 kategóriában ítélt oda díjakat, főként kereskedelem és szolgáltatás osztályban - kultúra kategóriában például a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. honlapja, a www.nemzetisirkert.hu győzött -, hat honlapot pedig különdíjjal jutalmazott, köztük az artportal.hu-t.

Az elbírálásban döntő szempont volt a honlap fölépítettsége, az információ minősége és frissessége, a tartalom és a forma, vagyis a képi megjelenítés összhangja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását