2024. május 3. - Tímea, Irma

Annyi a pulykapénznek

A sikeres fideszes önkormányzati vezetőknek is szép szavakkal és egy elnöki köszönetnyilvánítással kell beérniük. Orbán Viktor levélben arra szólította fel a Fidesz-színekben megválasztott polgármestereket, hogy ne támogassanak önkormányzati vezetők jutal
2007. december 13. csütörtök 10:44 - Hírextra
A lap információi szerint ugyanis Orbán Viktor, a Fidesz elnöke egy kedden keltezett levélben arra szólította fel a Fidesz- és a KDNP-színekben megválasztott polgármestereket, alpolgármestereket, megyei közgyűlési elnököket és alelnököket, hogy az országban kialakult szociális válság és az emberek romló életkörülményei miatt ne terjesszenek be és ne is támogassanak önkormányzati vezetők jutalmazására vonatkozó javaslatokat.

"A rátok bízott város és az ott lakók érdekében végzett munkátok elismerése most nem közgyűlés által megszavazott jutalom, hanem az, hogy ebben a nehéz helyzetben is zavartalanul működnek az önkormányzati intézmények, az iskolák, a rendelők, a szociális otthonok és a kórházak" - írta Orbán Viktor. A pártelnök mindazonáltal köszönetet mondott az önkormányzati vezetőknek a helytállásukért, és hangsúlyozottan a Gyurcsány-kormány alkalmatlanságáról írt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását