2024. április 26. - Ervin

Szerelmi diákpárbaj Debrecenben

Valószínűleg egy diáklány szerelméért esett egymásnak két középiskolás még csütörtökön Debrecenben. A 15 éves fiúk délután egy játszótéren verekedtek össze. Párbajukat legalább 20 diáktársuk figyelte, az erről készült felvételeket egyikük a világhálóra is
2007. december 12. szerda 06:52 - Hírextra
A mobiltelefonnal készített felvételeken az látszik, hogy a két fiú először csak kerülgeti egymást, majd utcai harcosok módjára összeverekednek. Párbajukat a közeli játszótéren kört alkotva körülbelül 20 diáktársuk figyelte. A fiatalok durva szavakkal hergelték, és egymás ellen buzdították a fiúkat. A szülőket és a tanárokat megdöbbentették a történtek.

Makai Mária, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola igazgatója elmondta: a gyerekek szüleivel is beszélnek, és miután van pszichológusuk, szakember is fog beszélni a diákokkal.

A verekedők más-más debreceni középiskolába járnak. Úgy tudjuk, hogy a fiúk egy diáklány szerelméért estek egymásnak. Szerencsére komolyabb baja egyik párbajozónak sem esett. A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást.

A verekedés miatt mindkét középiskolában vizsgálatot indítottak. Az érintett diákok még karácsony előtt megkapják büntetésüket, valószínűleg egy írásbeli igazgatói figyelmeztetést.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását