2024. április 25. - Márk

Két új beruházás indul

A két új logisztikai beruházással bővül a Tatabányai Ipari Park. A Komárom-Esztergom megyei székhelyen most induló fejlesztések összértéke félmilliárd forint.
2007. december 12. szerda 20:10 - Hírextra
A kis-és közepes vállalkozásokat befogadó, Környe és Tatabánya határán lévő ipari parkban a nemzetközi fuvarozást végző Ho-Máhr Trans Kft. egy kettőezer raklapnyi áru tárolására alkalmas csarnokot épít. A magyar tulajdonú közepes vállalkozás jelenleg harminc főt foglalkoztat. A százmillió forintos beruházás további húsz embernek biztosít majd munkát - mondta a Független Hírügynökségnek Bencsik János, polgármester.

A napokban kötött megállapodást egy 375 millió forint értékű raktárház létesítéséről a Tatabányai Ipari Park a spanyol tulajdonban lévő Celo Hungária Kft-vel. A cég Tatabányáról a közép-európai autó- és elektronikai ipart látja majd el csavarokkal és kötőelemekkel. A Celo-csoport Barcelonában és a kínai Taicangban működtet gyárakat. A vállalat világszerte összesen 180 főt foglalkoztat, árbevétele 2006-ban elérte a 31 millió eurót. A forgalom 35 százalékát rögzítéstechnikai eszközök, 65 százalékát pedig csavarok és kötőelemek teszik ki. Mindkét beruházás 2008-ban megvalósul - tette hozzá Bencsik János.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását