2024. április 26. - Ervin

Betörők a labdarúgónál

Betörtek Steven Gerrard angol labdarúgó házába, mialatt a játékos Franciaországban tartózkodott. Gerrard csapata, a Liverpool sorsdöntő Bajnokok Ligája mérkőzésén lépett pályára a Marseille otthonában kedden, amikor négy csuklyás férfi betört a házába. A
2007. december 12. szerda 14:25 - Hírextra

A betörők, miután megzavarták őket elmenekültek a helyszínről, csak néhány ékszert vittek magukkal. Alex Curran-t, Gerrard feleségét nem bántották, amikor összefutottak vele a házban. A rendőrség szerint volt még egy másik nő is Curran-nal, őt azonban egyelőre még nem sikerült azonosítani.

Gerrard a hatodik liverpool-i játékos, akit kiraboltak az elmúlt 18 hónapban. Korábban Dirk Kuyt, Daniel Agger, Pepe Reina és Peter Crouch lakását is feltörték ismeretlenek.

Jerzy Dudek járt azonban a legrosszabbul, neki a Porsche-jét, ékszereit és trófeáit is meglovasították, köztük a 2005-ös Bajnokok Ligája aranyérmét is. Dudek nem sokkal később a Real Madridba igazolt.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását