2024. április 24. - György

Ajándékozzon szabadidőt

Minek is örülhetne jobban egy kismama, mint a szabadidőnek? Egy cég ebből kiindulva kismama-ügyintézési kártyát kínál karácsonyi ajándékozási lehetőségként ügyfeleinek.
2007. december 12. szerda 17:34 - Hírextra

Egy tavalyi felmérés szerint az emberek 70 százaléka szívesebben venné, ha egy kis szabadidőt kapna, mintha tévéjét egy jobbra cserélnék - állítja a cég, amely idén több mint háromezer ügyet intézett el, százötven alkalommal kismamák részére.

Innen ered az ötlet, vagyis a "mamaügyintéző kártya", amely a kismama hivatali papírjainak (Gyás, Gyed, Gyes, anyasági segély, családi pótlék) intézését biztosítja és így esélyt ad arra, hogy az édesanyák több időt fordíthassanak a babára vagy magukra - derül ki az elintezzuk.hu közleményéből.

Hasonló szolgáltatás létezik babáknak is, ezzel a kicsi papírjainak elintézését (anyakönyvi kivonat, TAJ kártya, lakcímkártya) vállalja a cég.

Az ügyfelek nagy része tudatosan élő és fogyasztó, 28-48 éves középosztálybeli, akinek saját ideje drágább annál, mint hogy sorba álljon hivatali ügyeinek intézésére.

Gyakrabban igénybe vett szolgáltatások még a lakással kapcsolatos átírások, igazolások, az autóval kapcsolatos forgalmi engedély, törzskártya ügyintézés, de nagy sláger a jelenlegi bébibumm idején a pro-baby, vagyis az újszülött babákkal kapcsolatos teljes adminisztráció intézése is - hangoztatja a cég közleményében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását