2024. május 19. - Ivó, Milán

Priskin csapattársát kitoloncolják?

Kiutasítják Nagy-Britanniából Al Bangurát, a Watford sierra leone-i játékosát - döntött kedd délután a brit bevándorlási hivatal. A focistának lejárt a tartózkodási engedélye, ezért a törvények szerint ki kell toloncolni az országból. Bangura novemberben
2007. december 11. kedd 21:27 - Hírextra
A klub nem hagyja annyiban, és fellebbez a döntés ellen. "Mindenkit sokkolt a hír a csapatnál. Nagyon szomorúak és csalódottak vagyunk, hogy nem maradhat Angliában. Az ügyet azonban nem hagyjuk annyiban, fellebbezünk a döntés ellen" - nyilatkozta Ian Moody, a Watford elnöke. Adrian Boothroyd, a csapat vezetőedzője kijelentette, Bangura az egyik legnagyobb ígéret a klubnál, ezért kész katasztrófa, ha meg kell válniuk tőle.

A 19 éves Bangura négy éve menekült el az elszegényedett afrikai országból. A 15 éves fiút egy kereskedő jutatta Angliába, ahol két férfi meg akarta erőszakolni. Bangurának sikerült elmenekülnie, és menekült státuszt is kapott, de ez csak két évre szólt. A középpályás - akinek kilenc napja megszületett első gyermeke - fél visszatérni hazájába, ahol elmondása szerint veszélybe kerülne az élete.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását