2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Illegális játékokért szedtek pénzt

Feltehetően illegális számítógépes játékok használatáért szedtek pénzt a vendégektől egy kávézóban Pécsett, a rendőrség az ügyben szerzői jogok megsértése miatt indított nyomozást a napokban - közölte a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-vel kedden.
2007. december 11. kedd 13:38 - Hírextra
A belvárosi kávézó vendégei külön fizetett, vagy az elfogyasztott ital árába kalkulált díjért használhatták a létesítményben elhelyezett számítógépeket olyan programokkal, melyeket kizárólag otthoni felhasználásra engedélyeztek - mondta el Takátsy Zoltán.

Hozzátette: a rendőrség egy névtelen feljelentő levele nyomán indított nyomozást, melynek első lépéseként a vendéglátóhelyen lefoglaltak tizennyolc számítógépet és kihallgatták az egyik alkalmazottat.

A rendőrség a szakértői vizsgálatok eredményei alapján dönti el, kit, vagy kiket gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével. A felelősök számíthatnak arra is, hogy a szoftverek forgalmazói milliós kártérítési pereket indítanak ellenük - közölte Takátsy Zoltán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását