2024. április 30. - Katalin, Kitti

Két lövöldözés, négy halott

Négy ember halt meg két különböző keresztény intézményben elkövetett lövöldözésben vasárnap az egyesült államokbeli Colorado államban. Egyelőre nem tudni, van-e összefüggés a misszionárius hely és egy templom ellen elkövetett támadások között.
2007. december 10. hétfő 10:19 - Hírextra
Vasárnap helyi idő szerint kora reggel Denver egyik elővárosában, Arvadában egy fiatal férfi lelőtt két huszonéves tagot egy keresztény misszionárius központban. A támadó elmenekült.

12 órával később és 120 kilométerrel távolabb egy Colorado Springs-i evangélikus templom közelében nyitott tüzet egy férfi és egy embert megölt. A lövöldözővel a templom éber biztonsági őre végzett. Előtte azonban a támadó négy embert megsebesített, van, aki életveszélyes állapotban van közülük, azt nem közölték, hányan.

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, van-e összefüggés a két támadás között, az biztos, hogy a helyszínek 120 kilométerre, vagyis másfél órai vezetésre vannak egymástól. Az evangélikus templom az az Új Élet nevű gyülekezet, amely körülbelül tízezer tagot számlál, és vezetője, Ted Haggard tavaly vonult vissza, miután bevallotta, hogy éveken át, pénzért homoszexuális szolgáltatásokat vásárolt egy férfitől.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását