2024. május 2. - Zsigmond

Szexképeket nézett a képviselő a laptopon

Bocsánatot kért pénteken a kanadai parlamentben Irene Mathyssen baloldali képviselőnő egyik konzervatív férfi képviselőtársától, akit korábban még ő szólított fel bocsánatkérésre azon a címen, hogy a férfi laptopján "lengén öltözött hölgyeket" kukkolt az
2007. december 8. szombat 12:34 - Hírextra

Mathyssen asszony szerdán azt állította, hogy James Moore laptopján egy "igen kevés és egyébként is átlátszó alsóneműt viselő hölgy volt látható", és ezért bocsánatkérésre szólította fel a képviselőt.

James Moore, a kipécézett honatya hevesen tagadta a vádat, és leszögezte, hogy erősen sérti őt a képviselőnő állítása. Péntekre bebizonyosodott: Moore saját élettársát ábrázolta a felvétel, amelyet Mathyssen asszony kifogásolt. Ezért a képviselőnő nyilvánosan bocsánatot kért az ülésen a "vádlottól", hozzáfűzve, hogy ő maga okosabban járt volna el, ha mielőtt nyilvánosan kirohanást intéz ellene, előbb magának Moore-nak teszi szóvá, mit lát a távolból a laptopján.

Gilles Duceppe, a québeci függetlenség-pártiak szövetségi képviselője szerdán ironikusan kommentálta az esetet: "Én mindig úgy képzeltem, hogy a konzervatív képviselők Erzsébet királynő fotóját viszik magukkal, amelyen valamelyik szép kalapjában látható."

Kanada alkotmányos monarchia, amelynek államfői tisztségét II. Erzsébet brit királynő tölti be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását