2024. április 25. - Márk

A legrangosabb teniszversenyek a Sport1-en

A SPORT1 Televízió 3 évre megszerezte a teniszezők ATP Masters sorozatának közvetítési jogát, és három éven át továbbra is a SPORT1 és a SPORT2 közvetítheti a wimbledoni tornát. Így 2008-tól a SPORT TV közvetíti a teniszezők legrangosabb Grand Slam-tornáj
2007. december 7. péntek 11:43 - Hírextra
A szerződés értelmében a SPORT TV három éven át közvetítheti élőben az ATP Masters Series minden mérkőzését. Így 2008. március közepétől 10 első osztályú tornát kísérhetnek figyelemmel élőben a SPORT1 és a SPORT2 nézői. A versenyeken a már megszokott szakértői gárda, többek közt Temesvári Andrea, Köves Gábor és Taróczy Balázs segíti majd a riporterek munkáját.

A Sport Tv közvetíti további 3 éven keresztül a wimbledoni tornát, a világ leghíresebb kéthetes versenyét, amely 2008-ban június 23. és július 6. között rendeznek meg.

A Sport Televízió, amelybe a SPORT1 és a SPORT2 csatorna tartozik, Magyarország piacvezető sporttelevíziója. A SPORT1 2000. október 2-án, a SPORT2 2004. szeptember 16-án indult, és mára mindkettő a magyar sportrajongók egyik legkedveltebb csatornájává vált. Mindkét csatorna egyaránt napi 24 órában sugározza többek között a legszínvonalasabb európai labdarúgó-bajnokságok többségét, számos nemzeti kupát, az UEFA-kupa küzdelmeit a negyeddöntőtől a döntőig. Az Európai Szuperkupa, a magyar labdarúgás gyakorlatilag teljes kínálata, továbbá a legszínvonalasabb női és férfi kézilabda-, kosárlabda- és jégkorongtornák, a legizgalmasabb észak-amerikai profisportok, azaz az NBA, az NFL és az NHL, valamint a wimbledoni tenisztorna és rangos ökölvívó-gálák is beletartoznak a két csatorna kínálatába. A célközönség elsősorban a hirdetők által is legjobban „kedvelt” 18 és 49 év közötti férfiakból áll, nekik szól a két csatorna egyedülállóan gazdag kínálata. A nézőket Magyarország legprofibb kommentátorai és szakkommentátorai segítik a tájékozódásban, míg a későn fekvő rajongók kuriózumként eredeti kommentálásban élvezhetik az amerikai sportok éjszaka zajló eseményeit.

Chellomedia, a Liberty Global, Inc. nemzetközi, piacvezetõ médiavállalata amely európai tartalommal, kábel-és videoszolgáltatással foglalkozik. A divízió vállalkozásai jelenleg 24 saját, önálló arculattal rendelkezõ csatornát foglalnak magukban; broadband és digitális TV szolgáltatásokat nyújtanak Európában. Együttesen 188 millió háztartást érnek el a csatornák. A Chellomedia televíziós tevékenysége globálisan, a 100%-os tulajdonban lévõ Zonemediában összpontosul olyan csatornákon keresztül, mint a Zone Reality, a Zone Horror és az Extreme Sports Channel vagy regionálisan az ibériai Multicanal, a Chellomedia tulajdonában lévõ és általa üzemeltett Benelux államokbeli prémium sport és filmcsatorna, a Sport1 & Film1, illetve Közép-Európában a Sport 1, a Sport 2, a Minimax, a Tv Deko, a Tv Paprika, a Filmmúzeum és a közös vállalkozásban üzemeltetett MGM Közép-Európa.

Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB and LBTYK) a világ vezetõ kábelszolgáltatója, mely fejlett televíziós, telefonos és szélessávú internetes szolgáltatásokat nyújt, amivel ügyfeleit a szórakoztatás, kommunikáció és információáramlás világához kapcsolja. 2007. június 30-i adatok szerint a Liberty Global által mûködtetett modern szélessávú kommunikációs hálózat körülbelül 16 millió ügyfelet szolgál ki a világ 17 országában, elsõsorban Európában, Japánban, Chilében Ausztráliában. A cég tevékenysége olyan jelentõs média- és tartalomszolgáltató vállalkozásokra is kiterjed, mint az európai Chellomedia.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását