2024. május 3. - Tímea, Irma

Nyílt levél a Magyar Nemzeti Szövetségtől

"Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak! Azt kérem, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselőktől, hogy 2007. december 17-én szavazataikkal ne támogassák az egészségügy biztosítására vonatkozó törvényt. Ne támogassátok, mert neves jogász professzorok is alkot
2007. december 6. csütörtök 15:36 - Hírextra
"Ne támogassátok, mert a magyar lakosság közel 80 %-a ellenzi a törvény megszületését. Ne támogassátok, mert a választási kampány idején pontosan az ellenkezőjét ígértétek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye választópolgárainak. Ne támogassátok, mert nemcsak az 1500-1600 milliárd forintos TB kasszát adjátok át a globalizáció érdekeit szolgáló külföldi biztosítótársaságoknak, hanem a kórházakban, rendelőintézetekben és a háziorvosi magánpraxisban megtestesülő (több 1000 milliárd forintot érő) eszközállományt is. Most csak használatba adjátok, de már van olyan elmebeteg, idióta, hazaáruló országgyűlési képviselő, aki elszólta magát és arról vizionál, hogy néhány éven belül a biztosítók megszerzik a teljes vagyont. Tudom: titokban ez a cél, de Ti ehhez nem adhatjátok a neveteket.

Ne támogassátok a több biztosítós rendszer kialakítását, mert nincs hozzá felhatalmazásotok. A listás országgyűlési képviselők csalással és hazugsággal jutottak mandátumhoz, ezért a magyar parlament illegitim. Ne higgyetek azoknak a híreknek, miszerint a pártelnökök és a háttérben meghúzódó pénzügyi lobbik (rablók) megállapodtak abban, hogy a ciklus végével semmiféle jogi felelősségre vonás nem lesz, mert láttam már írásban megkötött koalíciós megállapodást is felrúgni. A magyar nép ki fogja kényszeríteni a nemzetárulók felelősségre vonását!

Ne hazudozzatok tovább arról, hogy az új biztosítók beléptetésével járó 100-120 milliárd forintra (friss pénz) szüksége van az egészségügynek, mert az a véleményem, hogy ennyi pénzt egy jól fésült miniszterelnök egy szemvillanás alatt lopott már el. Elég, ha csak a politika által vezérelt olajszőkítésre, Postabankra vagy a 25-30 állami gazdaság eltulajdonítására gondolok. Kulcsár-brókerről nem is beszélek, na meg a Széchenyi tervről és a Gripen buliról sem!
Ha féltek, a többség által gyűlölt miniszterelnökötöktől és nem meritek megnyomni a "nem" gombot, akkor menjetek ki a parlament folyosójára és remegő kézzel, remegő lábbal várjátok meg, amíg az illegitim parlamenti többség elutasítja a reformnak nevezett nemzetellenes törvényt.

Tisztelt Képviselők!
Ideje lenne a megye érdekében - eskütökhöz híven - valami jót is cselekedni. Segíteni kellene például a gyakran éhező, és rendszeresen fagyoskodó, gyógyszerüket kiváltani nem tudó nyugdíjasokon. Fizetessétek ki a gazdáknak a 90 százalékos fagykárral járó nagy összegű kártérítést. Nemcsak beszélni, hanem tenni is kellene az iskolák bezárása, az önkormányzatok pénzügyi ellehetetlenítése ellen. Nem ezt a zűrzavart ígértétek a megyének! Szólaljon meg a lelkiismeretetek, adjátok vissza a mandátumaitokat!"


Tisztelettel:

Balogh Gyula
MNSZ elnök

Kiadó: Magyar Nemzeti Szövetség
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását