2024. május 3. - Tímea, Irma

"Gyurcsányista törekvések" a népszavazás ellen

A Fidesz szerint továbbra is van lehetőség arra, hogy a parlament még decemberben elrendelje a népszavazást, de ha ezt megakadályozzák a házelnök és az OVB-elnök "gyurcsányista hatalmi törekvéseket" segítő "trükkjei", akkor rendkívüli ülésnapot kezdeménye
2007. december 6. csütörtök 18:58 - Hírextra

Az ellenzéki politikus kijelentette: a Fidesz népszavazási kezdeményezésének 14 hónapos története azt bizonyítja, hogy a 21. század elején a "gyurcsányizmus" nem kevesebbet jelent, mint a "kézzelfogható, lopakodó diktatúrát".

Deutsch-Für Tamás az emberek győzelmeként értékelte az OVB szerdai döntését, amellyel hitelesítette a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló kérdésekhez gyűjtött aláírásokat, ugyanakkor úgy vélte, felháborító, több mint jogszerűtlen és tisztességtelen, hogy Szigeti Péter, a testület elnöke a korábbi gyakorlattal szemben nem hajlandó erről haladéktalanul tájékoztatni az Országgyűlés elnökét. Hozzátette: Szili Katalin még feltételes napirendi pontként sem hajlandó szerepeltetni a refendum elrendeléséről szóló határozati javaslatot, ami azt jelentheti, hogy a házelnök - minden korábbi nyilatkozata ellenére - fontos kérdésekben segítséget nyújt Gyurcsány Ferencnek, a "gyurcsányista hatalmi törekvés" érvényesülése érdekében.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását