2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Előzetes letartóztatásban marad

Előzetes letartóztatásban marad a Szerbiában kábítószer-birtoklással gyanúsított Mehmet Karcsi édesanyja és az asszony férje - írta csütörtökön a Délmagyarország.
2007. december 6. csütörtök 10:13 - Hírextra

A napilapnak nyilatkozva Cvéjity Radovan a szegedi házaspár szabadkai ügyvédje a Szabadkai Kerületi Bíróság épületéből kilépve elmondta: jó esélyt lát arra, hogy Mehmet Karcsi édesanyjának, Bogosné Papp Edinának és férjének, Bogos Attilának még karácsony előtt megszünteti a bíróság az előzetes letartóztatását.

A tegnapi előtárgyaláson, amelyen a szegedi házaspár nem vett részt, Molnár Ferenc bíró három rendőrt és két civilt hallgatott meg. Az előbbiek a vád, az utóbbiak a védelem tanúi voltak. Az ügyvéd a tárgyaláson elhangzottakról semmit sem mondhatott, ugyanis a tanúk vallomását a bíró hivatali titokká minősítette, egyúttal büntetőeljárással fenyegette meg azokat, akik abból bármit kiszivárogtatnak.

Mehmet Karcsi édesanyját és az asszony férjét november 13-án vették őrizetbe Szerbiában, a horgosi határátkelőhelyen. Nyolcvan darab ecstasy tablettát és 4 gramm amfetamint találtak az autójukban. Az asszony megpróbált megszökni, de elfogták. Bogosné Papp Edinát és férjét, Bogos Attilát két nappal később a Szabadkai Kerületi Bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte, fellebbezésüket elutasították.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását