2024. május 5. - Györgyi

Nyílt napokat hoz a Mikulás

Ismét kitárja kapuit a Miskolci Egyetem a középiskolások előtt, december 6-án és 7-én a fiatalok átfogó képet kaphatnak a miskolci universitas képzési palettájáról - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.
2007. december 4. kedd 09:03 - Hírextra
Bemutatkozik az Észak-magyarországi régió meghatározó felsőoktatási intézményének mind a nyolc kara és egy intézete a két központi nyílt napon, így a felvételiző diákok széles körű tájékoztatást kapnak az előttük álló lehetőségekről, hallhatnak a felvételi rendszerről, bepillantást nyerhetnek a mindennapi életbe is.

A nyílt napokon a karok vezetői ismertetik az alapszakok kínálta lehetőségeket, kiemelik a karok sajátosságait, kuriózumait és a szakok főbb jellemzőit. A tájékoztatók középpontjában nemcsak az intézményben folyó oktatómunka áll, hanem az egyetemi élethez szervesen hozzátartozó diákélet is.
A Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzat képviselői az 1735-re visszanyúló selmeci hagyományokkal és a szórakozási-, kikapcsolódási lehetőségekkel is megismertetik az érdeklődőket.

Az egyetem ugyanakkor külön meglepetéssel is készül a középiskolások számára - erre a titokra a nyílt napokon derül fény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását