2024. április 27. - Zita

Gyanúsított lett a két vizilabdás

Gyanúsított lett hétfőn Kósz Zoltán olimpiai bajnok és Petőváry Zsolt válogatott vízilabdázóból, miután másfél hete összeszólalkoztak az őket igazoltató rendőrökkel - tudta meg a Független Hírügynökség. Kósz Zoltánról közben kiderült az is, hogy valószínű
2007. december 4. kedd 07:13 - Hírextra
A két korábbi válogatott vízilabdázóból, akik november 23-án keveredtek összetűzésbe több rendőrrel Budapesten, a Lánchíd közelében. A vita végül dulakodásig fajult.

Mivel rendőrök is érintettek, az ügyet így automatikusan az ügyészség vizsgálja. Hétfőn döntöttek: a sofőrt ittas vezetéssel és garázdasággal, társát pedig hivatalos személy elleni erőszakkal, garázdasággal és rongálással gyanúsítják - mondta a Független Hírügynökségnek Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Mindketten tettek vallomást, ám bűnösségüket nem ismerték be - tette hozzá.

November 23-án Kósz Zoltán vezette azt az autót, amelyet november 23-án hajnalban állították meg a rendőrök az Alagút kijáratánál Budapesten. Az olimpiai bajnok sportolót megszondáztatták, ám többször sem volt értékelhető eredmény, ezért azt mondták, hogy vérvételre előállítják. A kocsi utasa - a szintén válogatott vízilabdázó Petőváry Zsolt - nehezményezte az eljárást, veszekedni kezdett az egyenruhásokkal, majd a járőrautót is megrugdosta. A rendőrök ekkor kértek segítséget, végül mindkét sportolót előállították az I. kerületi kapitányságra.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását