2024. április 24. - György

Menekülőben a milliárdos kutya

Halálos fenyegetések elől Floridába menekítették Connecticutból azt a kutyát, amelyik 12 millió dollárt (több mint 2 milliárd forintot) örökölt - adta hírül hétfőn a New York Post amerikai napilap. A Trouble, azaz gond névre hallgató ebet álnéven szöktett
2007. december 3. hétfő 19:03 - Hírextra
Gazdája egy amerikai hotelmágnás, Leona Helmsley volt. A milliárdos gazdi augusztusi halálakor a kutya annyit örökölt, hogy most magánrepülőn, szigorú biztonsági őrizet alatt mentették az életét.

A dollármilliomos fehér máltai selyemkutya korábban körülbelül 20 életveszélyes fenyegetést kapott. John Codey, az eb vagyonkezelője múlt héten azt mondta a CBS amerikai televízióhálózatnak, hogy a kutya elrablásával is fenyegetőztek ismeretlenek. A négylábú ellátása évi 300 ezer dollárba (majdnem 52 millió forintba) kerül - tette hozzá Codey. Ebben az összegben benne van a testőrök és a szakács fizetése, valamint az orvosi ellátás és szépségápolás is.

Leona Helmsley vagyonát 4 milliárd dollárra (csaknem 692 milliárd forintra) becsülik. Ennek nagy részét jótékony szervezetek kapták, és négylábú barátja halála esetén a kutya maradék vagyonát is jótékony célra fordítják. A gazdi ugyanakkor kihagyta két unokáját a végrendeletből, a másik kettő pedig azzal a feltétellel kapott 5 millió dollárt (majdnem 865 millió forintot), ha minden évben meglátogatják apjuk sírját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását