2024. március 29. - Auguszta

Eszterházy Márton a futsal EB-ről - HANGOSHÍR!

Hivatalossá vált, hogy Magyarország rendezi a 2009-es futsal Európa-bajnokságot. A jó hírt David Taylor, az UEFA főtitkára jelentette be a szombati vb-ülés után, a tornának két év múlva Budapest és Debrecen ad majd otthont. A végrehajtó-bizottság egyhangú
2007. december 3. hétfő 12:49 - Hírextra
A végrehajtó bizottság egyhangú szavazással fogadta el a helyszínt" - idézi az mlsz.hu Taylort. "A magyarok által készített pályázat és a helyszíni szemlék mindenkit meggyőztek arról, hogy valóban készen állnak a torna fogadására. A választáshoz olyannyira nem férhetett kétség, hogy a pályázatot elbíráló bizottság a négy jelentkező közül csak Magyarország nevét terjesztette a végrehajtó bizottság elé."

A Pont FM Rádió SportPont műsora az MLSZ Futsal Bizottságának elnökét, Eszterházy Mártont kérdezte, arról, hogy mennyire vagyunk felkészülve egy Európa-bajnokság megrendezésére.

Pont FM: Hogy áll az előkészítés?

Minden készen áll a rendezésre. Van két, parádés csarnokunk, a debreceni Főnix csarnok és a Papp László Aréna. Megvannak a szállodák, már az úthálózat is elkészült. Egyetlen dolog van még, egy ütőképes, vagy még ütőképesebb csapatot kell kialakítanunk.

Pont FM: Milyen változásokra lehet számítani?

Ez az első olyan Európa-bajnokság, ahol 12 csapat vesz részt, így teljesen más lesz a lebonyolítási rendszer. Négy darab, háromcsapatos csoport, ahol az első kettő jut tovább. Akkor kialakul a nyolcas mezőny, és onnan egyenes kiesés.

Pont FM: A magyar csapatnak milyen eredménnyel lenne elégedett?

Nekünk az elsődleges cél a legjobb nyolc közé kerülni, és ott, majd meglátjuk ki az ellenfél.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását