2022. május 21. - Konstantin

Olcsóbb tankolás Veszprémben

A tervek szerint a tankolás és a vásárlás is olcsóbb lenne jövőre a veszprémieknek. A helyi önkormányzat ugyanis azt tervezi, hogy kibővítené az úgynevezett Veszprém kártya szolgáltatásait. Ezt a helyiek válthatják ki és több helyen már most is 5-10 száza
2007. december 2. vasárnap 06:55 - Hírextra
A Veszprém kártyára jelenleg egyebek mellett a helyi művelődési központ, a színház és néhány étterem ad 5-10 százalék közötti kedvezményt. Januártól már egyes benzinkutaknál és bevásárlóközpontokban is kevesebbet kellene fizetniük a kártyatulajdonosoknak - ezt tervezi legalábbis a helyi önkormányzat. Arról, hogy az üzletekben pontosan mennyi engedményt kapnának a helyiek, még nem állapodtak meg.

Czaun János alpolgármester a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az egyik bevásárlóközpont és egy benzinkút már most nyitott a dologra. Ha minden jól megy, januártól literenként 5 forinttal kevesebbet fizetnek a helyieknek az üzemanyagért.

A Veszprém kártyát a városban állandó lakcímmel rendelkezők igényelhetik az önkormányzatnál. Idén 840 forintba került, jövőre a tervek szerint körülbelül 1000 forintot kell fizetni érte.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását