2024. március 29. - Auguszta

"Nem akarunk fapados nemzedéket!"

"Költséghatékony", "fapados nemzedék" helyett a Fidesz azt kínálja a magyar fiataloknak, hogy legyenek inkább az új évezred nemzedéke - tájékoztatta az MTI-t a párt zalaegerszegi szervezete a Fidesz Ifjúsági Tagozatának háromnapos zalai elnökségi ülésén s
2007. december 1. szombat 13:20 - Hírextra

A távirati irodához eljuttatott összefoglaló szerint a Fidesz Ifjúsági Tagozata úgy ítéli meg, hogy a szocialista és szabad demokrata kormánynak az a célja, hogy "költséghatékonnyá faragja a magyar fiatalokat". Az ellenzéki párt ezzel szemben azt kínálja számukra, hogy legyenek inkább az új évezred nemzedéke.

"A tudás, az innováció, a siker nemzedéke, amely képes élni a globalizáció és a gyorsuló világ lehetőségeivel. A Fidesz egy határok nélküli életet ajánl, mert épp az a dolga minden új nemzedéknek, hogy kiépítse a saját határait" - fogalmaz a párt összefoglalója.

A Fidesz nem fogadja el, hogy "létezzen egy szűk, kiváltságos csoport, amelyik mindent megkap és létezzen azok nagy tömege, akiktől megtagadják, hogy kultúrát és tudást szerezzenek, 21. századhoz illő orvosi ellátásban részesüljenek, munkához jussanak, otthont teremtsenek".

Az ifjúsági tagozat úgy látja: "a tandíjat a szocialisták nyílt hazugsággal, a választók megtévesztésével vezették be", és ezzel a kormány elzárja a főiskolákra, egyetemekre vezető utat a szegényebb családokból származó fiatalok előtt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását