2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A robbantások összefüggenek egymással?

Összefügghetnek egymással a rendőrség szerint azok a robbantásos bűncselekmények, amelyek az elmúlt két hétben történtek két pesti és két budai helyszínen - értesült a HavariaPress. Mint a hírügynökség korábban hírül adta, április 18-án kora reggel ismere
2008. április 30. szerda 21:34 - Hírextra

Április 24-ére virradó éjszaka két angyalföldi helyszínen, a Gogol utcában és a Dagály utcában történt hasonló eset, azoknak parkoló autók estek áldozatul, sőt az egyik teljesen ki is égett. Másnap hajnalban pedig a XXII. kerületi Angeli utcában dobtak gyúlékony anyagot tartalmazó üveget egy lakóház udvarára, ám itt sem sérülés, sem anyagi kár nem történt.

A fenti négy bűncselekmény nyomozása során olyan adatok merültek fel, amelyek alapján feltehető. hogy az esetek összefügghetnek egymással, ezt támasztja alá az a szakértői jelentés is, mely szerint a Gogol utcában és a kocsiszínben talált anyagmaradványok hasonló robbanószerkezet használatára utalnak. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a kérdéses bűncselekményekről, vagy akár csak a helyszín közelében tartózkodott az eset idején, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását