2024. április 19. - Emma

A Liberális Gazdasági Tanács támogatja Kákosy Csaba jelöltségét

A Liberális Gazdasági Tanács támogatja Kákosy Csaba miniszter-jelöltségét és programját - jelentette be Kóka János, az SZDSZ elnöke a testület ülése utáni szombati budapesti sajtótájékoztatón.
2007. december 1. szombat 16:38 - Hírextra

"Ismét erősebbek lettünk" - fogalmazott a szabad demokraták elnöke, hozzátéve, a miniszterváltásnak az az üzenete, hogy újabb SZDSZ-es politikus került a magyar politika élvonalába.

Kóka János ismertetése szerint azt várják Kákosy Csabától, hogy készítsen tervet a magyarországi gazdasági növekedés visszaállítására.

Kákosy Csaba, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium kijelölt vezetője azt mondta: a gazdasági növekedés megteremtése mellett az informatikát, a vasút megújítását és a közlekedési reformot tekinti fő céljának.

Mint mondta, aktív és érdemi párbeszédet akar folytatni az üzleti szektorral, aktívabb gazdasági diplomáciát szeretne.

A vasút és a közlekedés reformjáról szólva a kijelölt miniszter hangsúlyozta, lépésről lépésre kell megteremteni a modernebb, jobb minőségben szolgáltató magyar vasutat, illetve minél hamarabb, lehetőleg 2008-ban meg kell kezdeni a Volán-társaságok privatizációját.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását