2024. április 25. - Márk

Megegyeztek a reformról a kormánypártok

Elmarad az eredetileg hétvégére tervezett koalíciós egyeztetés az MSZP és az SZDSZ vezetői között, ugyanis a vártnál hamarabb, csütörtök este sikerült megegyezniük a koalíciós partnereknek az egészségügyi biztosítási rendszer átalakításáról - értesült a F
2007. november 30. péntek 15:56 - Hírextra
A megállapodás részleteit egyelőre senki nem ismertette, hiszen előbb a két párt hétfői frakcióülésén tájékoztatják a kormánypárti képviselőket, akik ezután döntenek is a javaslat támogatásáról. Információink szerint az MSZP hétfői frakcióülésén jelen lesz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is.
A nyilvánosságot várhatóan a frakciók döntése után tájékoztatják a koalíciós pártok.

Az egészségbiztosítási rendszer átalakításáról szóló törvény egyébként már az Országgyűlés előtt van és már a módosító indítványokat is be kellett nyújtani a javaslathoz, ezekről várhatóan december 10-én szavaz az Országgyűlés. Információink szerint a kormánypártok a zárószavazás előtti módosító indítvány intézményének segítségével akarják a még szükséges változtatásokat beilleszteni a törvényjavaslatra. A javaslat zárószavazása egyébként a tervek szerint december 17-én lesz.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását