2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ma érkezik az igazi Mikulás

Lappföldről érkezik Budapestre pénteken délelőtt Joulupukki, vagyis a valódi finn Mikulás. A gyerekek és szüleik a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban találkozhatnak a lappföldi Mikulással november 30-a és december 9-e között.
2007. november 30. péntek 10:24 - Hírextra
Joulupukki, bár hagyománytisztelő, mégsem szánon érkezik Budapestre. A finn Mikulás pénteken repülővel jön Magyarországra. A ferihegyi repülőtéren fővárosi nevelőotthonokból érkezett árva gyerekek, valamint a XVIII. Kerületi Napsugár Óvoda nagycsoportosai várják.

A finn Mikulás ígérete szerint minden nap kilátogat a Vörösmarty térre. Az lappföldi vendéggel november 30-án 17 órától este fél hétig, december 2-án 16 órától este fél hatig, december 3-án 15 óra 30 és 16 óra 30 között, december 4-én 17-től 18 óráig, december 6-án 18 óra 30-tól 20 óráig, valamint december 9-én 10 óra 30 perctől 12 óra 30-ig találkozhatnak a kicsik a téren.

Az Ország Karácsonyának nyitónapján, azaz december 6-án a Kossuth téren látható még Joulupukki, aki ott csatlakozik a magyar Mikuláshoz
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását