2024. április 23. - Béla

A Fehérvár licencét bevonták

Megvonta az FC Fehérvár licencét a Magyar Labdarúgó Szövetség, mert a pénteki, végső határidőig nem érkeztek meg a szükséges okmányok a testülethez. A fehérvári csapatot működtető klubnak nyolc napja van arra, hogy pótolja a hiányt, különben a csapat nem
2007. november 30. péntek 16:21 - Hírextra
A játékosok fizetésének elmaradása miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség új licence eljárást kezdeményezett az FC Fehérvárnál november elején. A csapatot működtető Fehérvár FC Kft-nek péntekig be kellett volna küldeni a testülethez, a nemzetközi előírásoknak megfelelő iratokat. Az APEH igazolás, és a játékosok felé a tartozásmentességéről szóló igazolás azonban még hiányzik, ezért az MLSZ megvonta az FC Fehérvár licencét.

A jövő hét végéig a klub még pótolhatja az okmányokat. Ha addig sem teszi meg, akkor a csapat nem indulhat a tavaszi szezonban már az első osztályban - mondta a Független Hírügynökségnek Viniczai Tibor, nyilatkozati joggal felruházott tulajdonos.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását