2023. március 28. - Gedeon, Johanna

Újabb leszámolás készült?

Svédországban kiürítettek egy középiskolát pénteken azután, hogy az egyik diák értesítette a vezetőséget: olyan emailt kapott, amelyben megfenyegették az intézményt. Emiatt 1500 tanulót menekítettek ki a Stockholmtól mintegy 100 kilométerre nyugatra fekvő
2007. november 30. péntek 16:25 - Hírextra
Ulf Palm rendőrségi szóvivő azt mondta az AFP-nek, hogy a fenyegetést valósnak ítélték meg. A diák még csütörtökön kapta meg az emailt. Ezután értesítette az iskola vezetését. A testület péntek reggel döntött úgy, hogy kiürítik az intézményt. Az igazgatóság szerint még hétfőn is zárva lesz az iskola. A rendőrség nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy mivel fenyegették meg az intézményt. A szóvivő szerint ugyanis még folyik a nyomozás.

Skandináviában november 7.óta veszik nagyon komolyan az iskolák elleni fenyegetéseket. A hónap elején ugyanis egy finnországi gimnáziumban mészárolta le 8 társát egy diák. A 18 éves fiú korábban a YouTube videómegosztón tette közzé fenyegetését.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását