2023. június 4. - Bulcsú

A 4-es metróról tanácskoznak

A háromfős MDF-frakció szorgalmazására a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön áttekinti a 4-es metró helyzetével összefüggő kérdéseket. Hock Zoltán frakcióvezető visszavonta az indítványokban szereplő azon határozati javaslatokat, hogy függesszék fel a beruházá
2007. november 29. csütörtök 11:17 - Hírextra

Demszky Gábor főpolgármester felhívta a figyelmet arra, hogy december 20-i következő ülésén a 4-es metróról részletes előterjesztést nyújt be a városvezetés. Bőhm András (SZDSZ) abban egyetértett az MDF-el, hogy a 4-es metróról most tárgyaljanak, azt azonban elutasította, hogy a beruházást felfüggesszék.

Dancs Gábor (SZDSZ) javaslatára levették a napirendről a Lengyel Gyula Szakközépiskola helyzetével összefüggő előterjesztést, miközben Németh Szilárd (Fidesz) e kérdés tárgyalását kezdeményezte.

A közgyűlés a délelőtti órákban dönt négy közszolgáltatás jövő évi díjemeléséről. Több szabályozási terv előterjesztését helyszíni javaslatra vették napirendre, néhányat, köztük az úgynevezett kormányzati negyed térségét érintő előterjesztést pedig visszavont a városvezetés.

A napirendről szóló másfél órás vita után Ughy Attila (Fidesz) indítványára frakciószünetet rendeltek el a jelentősen módosult napirendi jegyzék összeállításáig.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását