2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Magyarok a BL-ben

A férfiak után a női vízilabdacsapatok is megkezdik európai kupaszereplésüket: az e heti kvalifikációkban két magyar együttes, a Honvéd és a Dunaújváros érintett. Mindkét gárda a BEK selejtezőiben indul.
2007. november 28. szerda 14:55 - Hírextra
 A magyar bajnok Kőér utcaiak csütörtöktől vasárnapig Nizzában próbálják elérni céljukat, vagyis megszerezni a továbbjutást érő első vagy második helyet ötcsapatos csoportjukban, míg a dunaújvárosiak hazai medencében, a Fabó Éva uszodában versengő négyes tagjaként akarják kivívni a jogot arra, hogy folytathassák a legjobb 16-ot foglalkoztató mezőnyben is.

A Bajnokcsapatok Európa Kupájában a következő kört, amelynek tétje már a nyolc közé jutás, december 20. és 22. között rendezik.

A Domino-Honvéd-Polo SC csütörtökön száll medencébe először, ellenfele a svéd Linköping (19 ó), pénteken a spanyol Mediterrani (18:30 ó), szombaton az angol Liverpool (9:30 ó), vasárnap pedig a házigazda francia Olympic Nice következik (10:45 ó). A Dunaújvárosi Főiskola-ELCO pénteken a szlovák Vrutkyval kezd (18 ó), másnap a német Bochummal mérkőzik meg (19:30 ó), a zárónapon pedig a holland Oestgeest vár rá (11:30 ó).

A másik kontinentális sorozatban, a LEN Kupában is ezen a héten van a rajt, de a legutóbbi kiírásban harmadikként zárt OSC-nek nem kell selejteznie, a gárda csak a karácsony előtti szakaszban, a 16 között kapcsolódik be a küzdelmekbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását