2024. április 26. - Ervin

Lefújták a királynőt

Paprikaspray-vel fújták be a sminkkészletét meg a fellépő ruháit és ellopták a táskáját, mégis Marie Rivera lett Puerto Rico szépe.
2007. november 28. szerda 09:22 - Hírextra

A 24 éves versenyző a piszkos trükkök ellenére a szélesebbnél is szélesebb mosollyal lépett a zsűri és a közönség elé, de a színpad mögött zokogott a fájdalomtól, és jéggel kellett hűteni a csípő, maró hatású szer miatt felhevült bőrét.

"Nagyon szenvedtem. Volt, amikor már azt kérdeztem magamtól, hogy +mazochista vagyok talán?+" - mondta Rivera. Végül aztán mind a 29 vetélytársát legyőzte, annak ellenére, hogy kétszer is kiütések és duzzanatok jelentek meg a bőrén.

"Először azt gondoltuk, hogy az izgalom vagy valamilyen allergia miatt lehetnek, de a második eset után már tudtuk, hogy nem lehet véletlen" - mondta az újdonsült szépségkirálynő menedzsere.
A szabotázsakciók a verseny elején kezdődtek. Az elődöntőket bombariadóval zavarták meg, aztán jött a paprikaspray-támadás és még Rivera táskáját is ellopták pénztárcástul, bankkártyástul. A pénteki döntő után a szervezők belső vizsgálatot indítottak, hétfőn a rendőrség is nyomozni kezdett.

Rivera egyébként tapasztalt versenyző, 2005-ben ő lett a Karib-szigetek szépe. Mostani győzelmével bejutott a Miss Universe verseny világdöntőjébe, amelyen eddig már ötször győzött Puerto Ricó-i szépség.

A karibi szigetországban mindig nagy figyelem övezi a nemzetközi szépségversenyeket. Az indulók az olimpiai csapat tagjaihoz hasonlóan a hivatalosan az Egyesült Államokhoz tartozó, vitatott státusú ország függetlenségét jelképezik az elszakadást pártolók számára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását