2024. július 18. - Frigyes

Láncfűrésszel támadt a diákokra

Motoros láncfűrésszel támadt egy budapesti férfi a miskolci Rendészeti Szakközépiskola diákjaira - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t. Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: az eset még kedden este történt.
2007. november 28. szerda 17:50 - Hírextra
A szakközépiskola három diákja a közeli bevásárlóközpontból tartott a szálláshelyük felé.

Hozzátette: egy parkoló autóból a sofőr megfenyegette őket, a láthatóan ittas férfi kiszállt a kocsiból, majd egy motoros láncfűrésszel nyomatékosította szándékát. A tanulók kitértek a támadó elől és az iskola védett helyére mentek, a szolgálatot teljesítő objektum őre pedig értesítette a rendőrséget.
A támadást távolabbról látta a szakközépiskola két növendéke is, akik visszamentek az áruházba és szóltak a biztonsági őröknek a történtekről. A bevásárlóközpont őrei szintén értesítették a hatóságot.
A láncfűrésszel hadonászó férfi a szirénázó rendőrautók láttán megpróbált elhajtani a helyszínről, ez azonban nem sikerült, mivel a közelben lévő benzinkútnál elfogták, majd előállították. A rendőrség eljárást folytat az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását