2024. május 4. - Mónika, Flórián

Közúti razzia délen

Nemzetközi közúti ellenőrzési akciót tartottak szerdán Csongrád megyében magyar, szerb és román rendőrök részvételével; elsősorban a veszélyes anyagok szállításával kapcsolatos szabályok és a tehergépjármű vezetők pihenőidejének betartását vizsgálták - tá
2007. november 28. szerda 23:10 - Hírextra
A délelőtt tíztől délután kettőig tartó ellenőrzés során mintegy nyolcvan tehergépjárművet és százhúsz személygépkocsit vizsgáltak meg - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának vezetője.

A tapasztalt szabálytalanságok miatt egy esetben feljelentést tettek, egy jármű rossz műszaki állapota miatt kénytelenek voltak bevonni forgalmi engedélyét, 52 alkalommal pedig helyszíni bírságot szabtak ki - tudatta az őrnagy.

A nemzetközi közúti ellenőrzési akciót immár negyedik alkalommal szervezték meg a hatóságok. A magyar rendőrök mellett Romániából a Temes megyei, Szerbiából pedig a szabadkai és kikindai rendőrök részvételével, továbbá a határőrség, a katasztrófavédelem, a polgárőrség és a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakembereinek közreműködésével.

Radics Róbert elmondta, a közös ellenőrzési akciók hamarosan napi gyakorlattá válhatnak, s ha a magyar rendőrök felkérést kapnak, részt vesznek hasonló akciókban Romániában és Szerbiában, ahogy arra korábban is már volt példa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását